Оновлення “Валів” як громадського простору міста Брав участь

Доданий
28.09.2017
Номер
11
Безпека та громадський порядок

На "Валах" є спортивний майданчик, де мешканців Бродів займаються спортом (волейбол, баскетбол, біг), проводять різні заходи, граються діти. Також через "Вали" багато мешканців міста проходять на роботу/додому. Важливою проблемою цієї історичної локації є відсутність освітлення.

Автор проєкту
Альона
Альона Хміляр
Бюджет
75 000 грн
Розрахунок бюджету
Адреса
Валова вулиця, Бродівський район, Броди

Опис

Основна мета проекту

встановити освітлення на території спортивного майданчику на "Валах".

Проблема на вирішення якої спрямований проект

1. відсутнє освітлення на спортивному майданчику та на дорогах по яким проходять мешканці міста, що досить некомфортно та небезпечно відповідно; 2. у нічний час дана територія використовується асоціальними елементами, які буквально знищують майданчик (поламані лавочки/смітники), кидають розбите скло (з алкогольних напоїв, які розпивають там же) на баскетбольний майданчик та у пісок на волейбольний майданчик, що призводить до травми гравців. 3. Затишний куточок міста, потенціал якого наразі ще слабо використовується громадою

Перелік заходів передбачених проектом

встановити чотири комплектації системи автономного вуличного освітлення Приклад: https://smarteco.biz.ua/shop/solar-street-light/ - встановлення парклетів з дерев' яних підонів Приклад: http://павлоград.dp.ua/21555

Вплив проекту на розвиток міста та громади

1. Популяризація “Валів” як історичного місця, де безпечно та корисно проводити вільний час; 2. Велика кількість дітей зможе безперешкодно займатись спортом; 3. Крок до боротьби з підлітковим алкоголізмом та тютюнопалінням, адже це місце облюбувала саме ця категорія мешканців; 4. Крок до боротьби з вандалізмом у місті; 5. Популяризація альтернативних джерел енергії. 6. “Вали” стануть комфортнішим місцем для мешканців. 7. Розкриття потенціалу “Валів” як громадського простору.

Категорія мешканців, на яких спрямовані результати проекту

1. Усі мешканці міста та любителі спорту. 2. Мами з дітьми, які у теплу пору року проводять там свій вільний час. 3. Особи, які займаються там вигулом домашніх улюбленців. 4. Громадські активісти, для яких розширюються можливості для проведення масових культурно-розважальних заходів.

Інформація щодо очікуваних результатів в разі реалізації проекту

1. Безпечна локація, де проводять спортивні ігри та тематичні заходи; 2. В місті Броди вперше для вуличного освітлення використано сонячні панелі, що стимулюватиме міську владу в подальшому використовувати цей вид електроенергії. 3. “Вали” стали одним з найпопулярніших громадських просторів у Бродах. 4. Комфорт мешканів мікрорайону, які проживають довкола “Валів”.

Фотографії

Експертна оцінка