Капітальний ремонт із заміною вікон на енергозберігаючі металопластикові у Бродівському КДНЗ№9 Відхилений

Доданий
29.09.2017
Номер
15
Енергозбереження

Однією із проблем є дотримання теплового режиму, усунення чинників ризику для життя і здоров"я учасників навчально-виховного процесу.
Прогнилі віконні рами ремонту не підлягають, тому є загроза випадіння у вітряні дні шибок, що є небезпечно для дітей.
Кватирки не відчиняються, так як у зимовий період забиваються клейонкою, що значно погіршує повітряний режим..

Автор проєкту
Бюджет
74 997 грн
Розрахунок бюджету
Адреса
Євгена Коновальця вулиця, Бродівський район, Броди

Опис

Основна мета проекту

Підвищення якості освітньо-виховних послуг та забезпечення належного санітарного стану шляхом заміни вікон на сучасні енергозберігаючі з використанням енергоефективних технологій у КДНЗ №9

Проблема на вирішення якої спрямований проект

Для комплексного підходу з реалізації заходів з енергозбереження ще необхідно забезпечити температурний режим у коридорах, кабінетах, дошкільного закладу провівши заміну 9 вікон. Тепло у приміщення подається, але у зимовий період, у вітряні дні температура у коридорах, кабінетах становить +14 +16, тому що вікна вийшли з ладу, з плином часу: викрутились, щільно не закриваються, скло не прилягає до рами, є загроза випадінню, в приміщення поступає холод, діти які йдуть до музичної і спортивної зали мерзнуть, а це призводить до підвищення ГРЗ.

Перелік заходів передбачених проектом

Залучення батьківської громади до онлай голосування. Скласти кошторис виконаних робіт. Виготовити віконні блоки. провести демонтаж старих блоків. Здійснити монтаж нових віконних блоків, Висвітлення проекту в ЗМІ.

Вплив проекту на розвиток міста та громади

Досягненням проекту буде належний температурний режим, безпечне перебування дітей та персоналу в приміщенні КДНЗ. Для адміністрації садочку та міської влади буде вирішено ще одну наболілу проблему.

Категорія мешканців, на яких спрямовані результати проекту

Для дітей будуть створенні належні комфортні умови, що позитивно впливає на здоров"я дітей, покращиться естетичний вигляд споруди. Згуртує працівників, батьків і дасть ім віру в свої сили, щодо вирішення нагальних проблем. Стимулює зацікавленість громади в подальшій участі в аналогічних конкурсах.

Інформація щодо очікуваних результатів в разі реалізації проекту

Заміна 9 вікон у КДНЗ №9. Забезпечення належних умов перебування 280 дітей та 76 працівників дошкільної установи. Зменшення видатків місцевого бюджету на енергоресурси. Теплозабезпечення, дотримання санітарних норм, естетичний вигляд дошкільного закладу. Участь у вирішенні проблем безпосередньо громади, спільно з адміністрацією ДНЗ та місцевою владою.

Фотографії

Експертна оцінка