Спортивно-ігровий майданчик "Дитяча мрія". Брав участь

Доданий
29.09.2017
Номер
18
Спорт

Створення спортивно-ігрового дитячого майданчика (у сквері на влиці 22- Січня, неподалік пам'ятника 900-річчя м.Боди) з метою організації дозвілля дітей дошкільного, молодшого шкільного віку, розвитку і вдосконалення фізичних якостей дітей, прищеплення інтересу до здорового способу життя і спорту.

Автор проєкту
Бюджет
75 000 грн
Розрахунок бюджету
Адреса
22-го Січня вулиця, Бродівський район, Броди

Опис

Основна мета проекту

Організація дозвілля дітей. Розвиток фізичних і духовних якостей особистості дитини. Пропаганда здорового способу життя. Створення умов для розвитку дітей дошкільного віку, особистого зростання молодшого шкільного віку, формування активної життєвої позиції.

Проблема на вирішення якої спрямований проект

-відсутність у дворику сучасного дитячого майданчика, який би відповідав санітарним нормам, та був безпечний для дитини, близько 50 дітей зі своїми мамами змушені щоденно ходити на дитячі майданчики далеко від дому. А діти, які вже досягли такого віку, щоб гратися у дворі будинку без догляду батьків, взагалі не мають альтернативи, оскільки самі не можуть піти з двора на інший майданчик. Вирішення проблеми На дитячому майданчику пропонується встановити обладнання виробництва KinderLand:- ігровий комплекс, гойдалка-балансир,дитячі лавки.

Перелік заходів передбачених проектом

1. Проектні роботи. 2 Замовлення та купівля обладнання . 3. Встановлення майданчика, гойдалки, лавок. 4. Урочисте відкриття.

Вплив проекту на розвиток міста та громади

Суспільна значущість проекту полягає в тому, що він сприяє активності населення, встановлює тісний зв'язок між жителями мікрорайону. Ефективність проекту безсумнівна: • кожна дитина отримає можливість займатися, грати і розвиватися; • організація дозвілля дітей; • ми беремо курс на масовість, на загальну зацікавленість дітей і дорослих.

Категорія мешканців, на яких спрямовані результати проекту

Діти дошкільного та шкільного віку,батьки та гості міста.

Інформація щодо очікуваних результатів в разі реалізації проекту

• прищеплення і формування навичок здорового способу життя дітей; • формування соціально-комунікативних, творчих і організаторських навичок дітей. Реалізація проекту дозволить поліпшити стан здоров'я дітей.

Співавтори

Бєскова Наталія Володимирівна

Фотографії

Експертна оцінка