Карате творчий вид спорту в ньому нема готових мелодій однак є тільки ноти музику створює каратист Відхилений

Доданий
10.10.2017
Номер
24
Спорт

Нагальною проблемою стало облаштування санітарно – гігієнічних умов у спортивного залу ГО «СК Сайфа» (облаштування кімнати гігієни). За рахунок даного проекту, ми прагнемо завершити перебудову даного залу та створити комфортні умови для дітей та гостей з інших клубів, з якими ми там зустрічаємось, проводимо дружні бої.

Автор проєкту
Ірина
Ірина Романюк
Бюджет
66 699 грн
Розрахунок бюджету
Адреса
Івана Франка вулиця, 38, Бродівський район, Броди

Опис

Основна мета проекту

Облаштування сучасного, безпечного, багатофункціонального тренажерного залу громадської організації «Спортивний клуб Сайфа» в підвальному приміщені будинку 38 по вул. І.Франка з метою забезпечення дозвілля та покращення фізичного здоров’я дітей міста

Проблема на вирішення якої спрямований проект

 створити належні умови для тренування дітей;  покращення фізичного здоров’я дітей та підняття самооцінки підлітків;  налагодження спілкування між дітьми з усього міста та прилеглих сіл навіть тоді, коли в якісь мірі вони є суперниками, виховання майбутніх чемпіонів;  вирішити наболілу проблему.

Перелік заходів передбачених проектом

1) облаштування кімнати гігієни в приміщенні залу ГО «Сайфа»: - улаштування підлоги; - мурування та облицювання стін; - шпаклювання та фарбування стелі; - встановлення дверей; - проведення електро та водопостачання, каналізування. 2) відкриття об’єкту та проведення благодійного турніру між клубами міста Броди для допомоги хворим дітям.

Вплив проекту на розвиток міста та громади

Вирішення однієї проблеми (в даному випадку економічної) автоматично вирішує іншу. Завдання ГОСК «Сайфа» дозволить створити комфортні умови, які не повинні мати негативних наслідків для здоров'я дітей, дасть можливість запрошувати команди з інших міст, проводити спільні тренування, паралельно рекламувати наше місто, як один із центрів розвитку кіокушин карате, де виховуються світові чемпіони.

Категорія мешканців, на яких спрямовані результати проекту

Географія проекту охоплює міста Броди та прилеглих сіл: Смільно, Берлин та Язлівчик, а саме дітей у віці від 5 до 16 років, які бажають займатися східними єдиноборствами.

Інформація щодо очікуваних результатів в разі реалізації проекту

1)основним результатом проекту буде забезпечення належних безпечних умов для тренувань, забезпечення дозвілля дітей - облаштування першого в місті тренажерного залу для тренування кіокушин карате такого рівня, оскільки наявність красивих та зручних ефективних тренажерів та пристроїв роблять заняття більш цікавими 2)виховання більш здорових та щасливих дітей, покращення їх фізичного стану 3)створення належних умов для підготовки учасників всеукраїнських та міжнародних змаганнях з Кіокушин карате;

Фотографії

Експертна оцінка