Спортивно-ігровий майданчик "Здорові діти- здорова нація" Брав участь

Доданий
27.09.2017
Номер
6
Спорт

Завдяки реалізації проекту в межах громадського бюджету на території центру дитячої та юнацької творчості з'явиться сучасний, спортивно-ігровий майданчик, розроблений спеціально для дітей різного віку, що забезпечить їм комфортне та активне дозвілля. Проводячи час на ігровому майданчику діти розвиватимуться не тільки фізично, а й психологічно, що позитивно впливатиме на їх розвиток.

Автор проєкту
Бюджет
73 000 грн
Розрахунок бюджету
Адреса
22-го Січня вулиця, 62, Бродівський район, Броди

Опис

Основна мета проекту

Створення безпечних та комфортних умов для відпочинку дітей на свіжому повітрі з метою активізації їх рухової діяльності та зміцнення здоров’я. Відновлення естетичної привабливості та надання завершиності території центру дитячої та юнацької творчості. Розвивати фізичні та духовні якості у молодого покоління. Виховувати любов до здорового способу життя та спорту.

Проблема на вирішення якої спрямований проект

1. Відсутність безпечної, комфортної зони для відпочинку та фізичного розвитку дітей та підлітків. 2. Територія не використовує свій потенціал у зв’язку із браком фінансування . 3. Відсутність дитячого спортивно-ігрового майданчка на прибудинковій території не дозволяє повноцінно проводити дітям своє дозвілля та розвиватись . Зі стрімким розвитком електронної та інформаційної технології все менше дітей займається спортом, проводячи час за смартфонами, планшетами, що негативно впливає на їх психологічний та емоційний стан, який призводить до деградації та неспроможності адаптації молодого покоління в суспільстві , що веде за собою величезну загрозу соціального характеру, а саме: - вживання алкоголю, куріння, наркотиків, підвищення агресивності. 4. Відсутність урн для сміття та лавочок призводить до незручностей та засміченості території.

Перелік заходів передбачених проектом

- Підготовка території. - Замовлення та привіз обладнання. - Встановлення спортивного майданчика. - Встановлення тренажера, лавочок, урн для сміття. - Відкриття спортивно-ігрового майданчика.

Вплив проекту на розвиток міста та громади

- Надання естетичного вигляду території Бродівського центру творчості. - Покращення умов перебування мешканців міста на даній території. - Популяризація творчих об’єднань та залучення дітей до гурткових занять з метою розвитку їх здібностей . - Поліпшення та зміцнення стану фізичного і психологічного здоров’я дітей та молоді.

Категорія мешканців, на яких спрямовані результати проекту

Діти різної вікової категорії, мешканці міста та гості.

Інформація щодо очікуваних результатів в разі реалізації проекту

Покращення здоров'я дітей, організація безпечного відпочинку та дозвілля. Розкриття спортивного потенціалу дітей та молоді, відкриття нових талантів, популяризація здорового способу життя.

Фотографії

Експертна оцінка