Облаштування спортивного майданчика На реалізації

Доданий
27.09.2017
Номер
7
Спорт

Шляхом створення умов для задоволення потреб вихованців КДНЗ у зміцненні здорового та фізичного розвитку. Зміцнення матеріально - технічної бази закладу, залучення дітей до здорового способу життя -назріла нагальна потреба облаштувати спортивний майданчик для дошкільнят.
Облаштування майданчика збільшить кількість діей охоплених регулярними фізкультурно - оздоровчими заняттями.

Автор проєкту
Бюджет
75 000 грн
Розрахунок бюджету
Адреса
Бродівський район, Броди

Опис

Основна мета проекту

Будівництво сучасного спортивного майданчику для зміцнення матеріально-технічної бази у КДНЗ№9 ,збільшення кількості доступних проектів для проведення фізкультурно-оздоровчої та спортивно-масової роботи серед дітей дошкільного віку.Створення умов для задоволення потреб кожного вихованця закладу у зміцненні здоров"я та фізичного розвитку.

Проблема на вирішення якої спрямований проект

Для дітей будуть створенні належні комфортні,безпечні умови ,що позитивно впливають на здоров"я дітей,покращиться естетичний вигляд майданчика.Згуртує працівників,батьківі дасть їм віру в свої сили,щодо вирішення нагальних проблем.Стимулює зацікавленість громади в подальшій участі в аналогічних конкурсах.

Перелік заходів передбачених проектом

Батьківські збори,підбір та замовлення спортивно-ігрового обладнання, підготовка території,привіз обладнання та монтаж.Висвітлення проекту в ЗМІ.

Вплив проекту на розвиток міста та громади

досягненням проекту буде збереження та зміцнення життя і здоров"я дітей .Безпечне перебування дітей на спортивно-ігровому майданчику.Для адміністрації дошкільного закладу та міської влади буде вирішено ще одну наболілу проблему.

Категорія мешканців, на яких спрямовані результати проекту

діти дошкільного навчального закладу -280 дітей.

Інформація щодо очікуваних результатів в разі реалізації проекту

Будуть вмонтовані спортивно-ігрові споруди ,на явоких будуть займатися діти дошкільного віку. Покращиться та зміцниться здоров"я дітей .

Фотографії

Експертна оцінка