Ігрові та спортивні споруди на території Бродівського КДНЗ №7 На реалізації

Доданий
28.09.2017
Номер
8
Освіта

Оскільки до 2016 року була встановлена огорожа, яка не відповідала санітарного - технічним нормам. Тому майданчики Бродівського КДНЗ №7 не облаштовані ігровими та спортивними спорудами, що не дозволяє повністю реалізувати завдання фізичного розвитку та дозвілля вихованців. Пропонуємо встановити ігрові та спортивні споруди для зміцнення здоров'я та впровадження здорового способу життя.

Автор проєкту
Ольга
Ольга Майкут
Бюджет
74 385 грн
Розрахунок бюджету
Адреса
900-річчя Бродів вулиця, 22, Бродівський район, Броди

Опис

Основна мета проекту

Встановити ігрові та спортивні споруди для дозвілля дітей, занять фізичною культурою та впоровадження здорового способу життя. створення комфортних та безпечних умов для відпочинку на свіжому повітрі з метою активізації рухової діяльності дітей дошкільного віку.

Проблема на вирішення якої спрямований проект

Відсутність сучасних ігрових та спортивних споруд, які відповідають вимогам безпеки.

Перелік заходів передбачених проектом

Закупівля та встановлення ігрових та спортивних споруд на території дитячого садка.

Вплив проекту на розвиток міста та громади

Впровадження даного проекту забезпечить вихованців садка безпечними ігровими та спортивними спорудами. Спонуканням до здорового способу життя та фізичної активності. Поліпшить та зміцнить стан фізичного та психологічного здоров'я дітей. Покращить естетичний вигляд території садка.

Категорія мешканців, на яких спрямовані результати проекту

Вихованці дитячого садка віком від 2 до 6 років. Всього приблизно 340 осіб

Інформація щодо очікуваних результатів в разі реалізації проекту

Облаштування дитячих майданчиків дасть змогу створити безпечну територію для активної діяльності дітей дошкільного віку з метою зміцнення та загартування дитячого організму. Даний проект сприятиме популяризації здорового способу життя та розвитку естетичного смаку у вихованців дошкільного закладу.

Фотографії

Експертна оцінка