Дитячий - спортивний майданчик «Білі Казарми» Брав участь

Доданий
28.09.2017
Номер
9
Комунальне господарство

У будинку . де я проживаю та в інших ближніх будинках проживає більше 100 дітей різного віку. Для проведення безпечного дозвілля на прибудинкових територіях відсутні облаштовані дитячі площадки та майданчики . Метою проекту є встановлення дитячого - спортивного майданчика для повноцінного відпочинку та кращого спілкування дітей між собою .

Автор проєкту
Бюджет
75 000 грн
Розрахунок бюджету
Адреса
Юридика вулиця, Бродівський район, Броди

Опис

Основна мета проекту

Облаштувати дитячі площадки та дитячо-спортивний майданчик на подвір’ї між будинками по вул. Юридика 64, 62, 60 та Івана Богуна 60, для забезпечення безпечних умов спортивно-ігрової діяльності дітей та підлітків.

Проблема на вирішення якої спрямований проект

На прибудинкових територіях ОСББ «Білі Казарми», де я проживаю, практично відсутні облаштовані дитячі площадки, немає ігрового спортивного обладнання. Діти бігають по чужих дворах , батьки постійно переживають, адже будинки розташовані біля дороги з активним автомобільним рухом.

Перелік заходів передбачених проектом

1. Придбати обладнання для дитячо-спортивного майданчика. 2. Підготовка території для встановлення обладнання для нового майданчика силами мешканців будинків ОСББ «Білі Казарми». 3. Встановлення обладнання дитячого-спортивного майданчика. 4. Відкриття дитячого-спортивного майданчика.

Вплив проекту на розвиток міста та громади

- зменшиться соціально-психологічна напруга у батьків дітей . які проживають на території ОСББ «Білі Казарми»; - діти отримають безпечні для ігрової діяльності та здоров'я; - зросте довіра мешканців ОСББ «білі Казарми» один до одного та до місцевої влади .

Категорія мешканців, на яких спрямовані результати проекту

Діти різного віку,більше 100 осіб, які проживають в будинках, що належать ОСББ «Білі Казарми»

Інформація щодо очікуваних результатів в разі реалізації проекту

1. Невимовна радість і вдячність за дитячий –спортивний майданчик та турботу за підростаюче покоління. 2. Покращиться здоров’я дітей через те, що менше будуть сидіти за комп’ютерами. 3. Діти матимуть можливість живого спілкування один з одним, завдяки чому покращиться ставлення одне до одного.

Фотографії

Експертна оцінка